Om Marian Stoffer

2020 Endnu en begyndelse

Marian StofferKunstneren Marian Stoffer ønsker at vise sine værker frem for offentligheden.
2020 er året hvor det sker.

30 år er gået og mange billeder er malet teknikker afprøvet, sjove og skæve ting er opstået. Kun på denne måde kan man finde sig selv som kunstner, samt vide om hvad man kan lide af stil, hvilke måde arbejdet udføres bedst samt, at opnå det resultat man selv er 100% tilfreds med.

Med kunst kan et mål være for øje, men det endelige værk kan være noget helt andet, den proces er i virkeligheden en rejse og at finde sig selv, et helt andet sted som er energifyldt og lykkegivende. Det oplever kunstneren, men kunst elskere mærker også energien i et kunstværk, samt en glæde over de detaljer der laves, som ikke ses ved første øjekast. Men kræver fordybelse.

Efter en rejse til Australien blev Marian så inspireret af de original kunstværker, de indfødtes kunst og teknik.
Efter at have brugt år på at mestre kunsten og lære teknikken, ikke mindst finde sin egen stil, hvilke betyder rigtig meget. Naturen har altid være den største inspirations kilde.

Farver som giver et morderne udtryk og en skandinavisk/europæisk vinkel. Finde ro, glæde, tid fordybelse, mærke energi, få balance i en hverdag er ønsket fra kunstneren Marian Stoffer.

Undertegnet (Morten Stoffer) prøver at hjælpe en kunstner og en Mor, som er absolut bedst til at producere og fordybe sig i sin kunst. Jeg har været på sidelinjen og overværet kunsten fra en spæd start til et professionelt produkt.

Nu er tiden klar til at Marian kommer ud over kanten og viser kunstværker frem til offentlig skue. Så verden bliver en dygtig kunstner rigere.
Kunstværkerne taler for sig selv. Derfor er det en glæde og et privilegium at dele med ligesindet kunst elsker.

Share this: